Nieuwe producten

N (1:160) Er zijn 208 producten

per pagina
Toont 73 - 96 van de 208 items
  • Uitgebracht: I4 - IS ABk (ex A4B6). 'Memling'-schildering (nr. 51 88 39-70 410-4) zonder klasse aanduiding. Zilver gekleurde aluminiumramen. Met binneninrichting. Donkergrijs chassis. Opgedrukte sluitlichten. Met kortkoppelmechanisme en N-koppeling.

  • Uitgebracht: Fas - Open wagen op draaistellen voor het vervoer van schroot. Aangeduid als Fas - type 1415G8 (nummer 31 88 673 4691-4). Groene schildering met witte opschriften. Rechts een groot B-Cargo logo. Model in kunststof. Vloer in gegraveerde balken (in het echt is dit een gelaste staalplaat). Zwarte Y25 draaistellen. Met koppelinghouder volgens...

  • Uitgebracht: I6 - I6 B11. 2de klasse (nr. 61 88 21 70 604-0) in de Memling-schildering. Met binneninrichting. Met standaard N koppeling verbonden met het draaistel. Later is hetzelfde model uitgebracht met N-kortkoppeling met koppelingsschacht volgens NEM-norm met refnr. 3787K. Opmerking: Modelopbouw is verouderd en niet geheel correct: ramen te hoekig en...

  • Uitgebracht: Eaos - Open wagen op draaistellen voor het vervoer van bulkgoederen. Aangeduid als Eaos type - 1415A3 (nr. 11 88 530 2 436-2). Bruine schildering met witte opschriften. Bruine draaistellen. Standaard N-koppeling verbonden met het draaistel.

  • Uitgebracht: I6 - I6 A9. 1ste de klasse (61 88 19-70 619-2) in de Memling-schildering. Met binneninrichting. Met standaard N koppeling verbonden met het draaistel. Later is hetzelfde model uitgebracht met N-kortkoppeling met koppelingsschacht volgens NEM-norm met refnr. 3786K. Opmerking: Modelopbouw is verouderd en niet geheel correct: ramen te hoekig en...

  • Uitgebracht: MU - Slaaprijtuig type MU met nr. 61 88 72-71 314-3. Donkerblauw met rode band onderaan. Groot wit B-logo in het midden. Tegen de dakrand de letters 'VOITURE-LITS SLAAPWAGEN' aan de ene zijde en 'SLAAPWAGEN VOITURE-LITS' aan de andere zijde. 1 deur aan elke zijde in het wit. Uitgerust met standaard N-koppeling verbonden met het draaistel....

  • Uitgebracht: E - Open goederenwagen op twee assen voor het vervoer van kolen. Later aangeduid met de letter E als type 1215B0 (nr. 01 88 514 6 137-8). Gebouwd volgens UIC-standaarden in 1958. Groen met gele opschriften. Ronde buffers. Standaard N-koppeling. Opmerking: Wagen heeft in werkelijkheid nooit in het groen gereden. Wel in het bruin.

  • Uitgebracht: MU - Slaaprijtuig type MU verhuurd aan het reisagentschap Railtour met nr. (51 88 72-70 602-4). Donkerblauw met witte band in het midden en dunne onderbroken witte band onderaan. Links een kleine regenboog gevormd door korte horizontale banden onder elkaar. Daarnaast de opdruk 'railtour' in het wit. Daarnaast het de opdruk 'TEN Trans Europ...

  • Uitgebracht: K4-rijtui nr. 50 88 82-38 402-9. 2de klasse rijtuig voor rokers. Bordeaux met witte band onder de ramen. Gele band in witte band voor aanduiding rokersafdeling. Verder geen informatie beschikbaar.

  • Uitgebracht: Omheining NMBS type 1. Bouwpakket in gelaserd materiaal van een Betonnen omheining NMBS met het oud ruittype. Het pakket moet door de koper gemonteerd en geschilderd worden. Bij het pakket is geen verf of (hout)lijn bijgevoegd.

  • Uitgebracht: Omheining NMBS type 2 (Roeselare). Bouwpakket in gelaserd materiaal van een Betonnen omheining NMBS nieuw type. Het pakket moet door de koper gemonteerd en geschilderd worden. Bij het pakket is geen verf of (hout)lijn bijgevoegd.

  • Uitgebracht: Omheining buurtspoorwegen NMVB. Omheining in gelaserd materiaal. Lengte van de stukken is 1 meter. Het pakket moet door de koper gemonteerd en geschilderd worden. Bij het pakket is geen verf of (hout)lijn bijgevoegd.

  • Uitgebracht: Overwegkeet. Bouwpakket in gelaserd materiaal van een overwegkeet naar Belgisch voorbeeld. Het pakket moet door de koper gemonteerd en geschilderd worden. Bij het pakket is geen verf of (hout)lijn bijgevoegd.

  • Uitgebracht: Reeks 57 - 5701. Grijze schildering met grijze stuurposten. Zwarte grote cijfers aan de zijkanten en kleine zwarte cijfers op de fronten. B-logo op front en op zijwand van de rechter stuurpost. Dubbele koplampen en vijfde koplamp met led's (wit en rood) wisselend met de rijrichting. Stuurpost met binneninrichting en bestuurder. Standplaats:...

  • Uitgebracht: Tram Type Bochum in dienst bij De Lijn in Gent. Bijkomende info: Deze trams werden in de jaren 1995 tot 1998 overgenomen van Bochum (DE). In 1998 werden ze verschroot.

  • Uitgebracht: Seinen naar voorbeeld van de NMBS. Seinen voor normaal- en tegenspoor. Alle mogelijk seinbeelden werden uitgebracht. Seinen in metaal. Mast is een U-profiel. Seinplaat en platform met borstwering zijn in geetst metaal. Seinbeelden komen tot stand mt behulp van lichtgeleidende glasvezeldraad die onderaan verbonden worden met SMD-led's. Het...

  • Uitgebracht: Sgnss - Platte wagen op draaistellen ingericht voor het vervoer van containers. Ingezet door TRW (filiaal van de NMBS). Aangeduid als Sgnss - type 3714B1 (nr. 35 88 457 5 072-0). Oranje schildering met witte opschriften. In het midden het TRW logo. Beladen met twee 20 voet containers: 1x Ewals Cargo Care en 1x T.T.S. Wagen in metaal (zamac)....

  • Uitgebracht: Watertoren. Kopie van een bestaande NMBS watertoren. Het model is gemaakt in synthetische steen en polyurethaan en is verkrijgbaar in een bouwpakket samen met een duidelijke handleiding. Alle onderdelen zijn van constante dikte en zonder luchtbellen gegoten. De achterkant van het gips is perfect vlak en zorgt voor een goede pasvorm zodat...

  • : NMBS ontsporingskraan van de stelplaat Charleroi (nr. 99 88 0371 002-4) of Schaarbeek. Model op basis van een Kibri pakket dat zorgvuldig is herspoten in de kleuren zoals de kraan bij de NMBS in gebruik is. Foto toont de kraan van de werkplaats van Charleroi. Dezelfde kraan is eveneens verkrijgbaar voor de stelplaats Schaarbeek.

  • Uitgebracht: Reeks 11.8 - 118X. Afgewerkt model. Kast bovenbouw op basis van giethars. Chassis en aandrijving op basis van een model van Fleischmann. Standaardschildering. Nummer naar keuze. Onafgewerkte kunststofkap was eveneens verkrijgbaar voor 40 euro.

  • : Type 201 (later reeks 59) met nummer 201.010. Sterschildering. Afgewerkt model in kunsthars. Enkele koplampen. Aangepast dak. Model op basis van oud model van Roco. Locnummer naar wens van de klant. Verschillende kleur- en nummervarianten zijn mogelijk als type 201 of als reeks 59. Motorisatie onbekend. Verdere informatie ontbreekt.

  • Uitgebracht: Reeks 20 - 20XX. Afgewerkt model. Kast bovenbouw op basis van giethars. Chassis en aandrijving op basis van een model van onbekend merk (vermoedelijk Roco of Fleischmann). Schildering en nummer naar keuze. Onafgewerkte kunststofkap was eveneens verkrijgbaar voor 40 euro.

  • Uitgebracht: Reeks 21 - 21XX. Afgewerkt model. Kast bovenbouw op basis van giethars. Chassis en aandrijving op basis van een model van Fleischmann. Standaardschildering. Nummer naar keuze. Onafgewerkte kunststofkap was eveneens verkrijgbaar voor 40 euro.

Toont 73 - 96 van de 208 items