WinTrack 07c

WinTrack profileert zich als één van de beste programma's voor het uittekenen van uw modelbaan. Intussen zitten we eind 2016 aan versie 13.0-3D en is de software uitgebreid met talrijke nieuwe mogelijkheden waaronder enkele interessante opties in 3D. Wij zijn benieuwd of het de moeite loont.

IMG 3885 2

Waarom zou je voor Ledverlichting kiezen terwijl TL-lampen qua prijs niet moeten onderdoen. Na twee kleine accidentjes met TL-lampen was dit een persoonlijke keuze. Daarnaast zou led-verlichting langer meegaan dan een TL-lamp. 

KPF Zeller 11

KPF-Zeller is één van de vele merken die een rollentestbank voor locomotieven aanbieden. Vooral de eenvoudige constructie, de eenvoudige bediening, en de relatief lage prijs vallen op. Reden genoeg om de rollenbank aan kleine test te onderwerpen. 

Het industriebekken in en rond de Belgische stad Charleroi heeft op de landkaart van België steeds een zeer speciale plaats ingenomen. In haar gloriedagen kende de Waalse regio 'Le Centre' een grote welvaart. Het is in deze omgeving dat de modelbaan van Mini Train Expo in Blankenberge opgesteld stond.